Begivenheder


Goosmann Vin afholder løbende vinsmagninger, winemakers dinners og andre vinrelaterede begivenheder. Se mere nedenfor om de kommende begivenheder.

EN ALSACEAFTEN m/ NICOLAS & VALÉRIE WITTMANN
- Alsacevine fra Domaine Wittmann

Fredag 9. februar 2018 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 500,- pr. couvert incl. eksklusiv smagning af og fortælling om de
alsaciske druesorter af vinhusets mand og hustru.
Køb billet

Vi har igen fornøjelsen at invitere til smagning af Alsacevine fra Domaine Wittmann og gentager vores succesfulde 2017 Alsacesmagninger. Det er lykkedes os at lokke Nicolas Wittmann og hans hustru Valérie til Danmark til en lille eksklusiv smagning og kun for vores kunder. Wittmann er en af de bedste og ældste producenter i Alsace og sammen med Nicolas fortæller vi om vinene og en familie bag, som i ubrudt linie siden 1558 har leveret kvalitet i særklasse og er dermed blevet et af de mest respekterede vinhuse i Alsace.

Der er kun 26 pladser. Vi ved, at billetterne bliver solgt hutigt, så skynd dig og inden 2 februar 2018. Yderligere information: Goosmann Vin på tlf. 23 10 44 53 eller Bistro Bispegården på tlf. 59 52 21 30.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet. 

_________________
VINSMAGNING
- Alsacevine fra Domaine Wittmann

Fredag 29. september 2017 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 350,- pr. couvert incl. smagning af et stort udvalg af de Alsaciske druesorter ledsaget af de klassiske egnsretter.
Køb billet

Vi har igen fornøjelsen af at invitere til smagning af Alsacevine fra Domaine Wittmann og gentager sidste års store succes. Vi præsenterer en af de bedste og ældste producenter i Alsace og fortæller om vinene og en familie bag, som i ubrudt linie siden 1558 har leveret kvalitet i særklasse.

Det bliver igen en stor smagning - denne gang med fokus på årgangene 2015 og 2016 - hvor du kan sammenligne de klassiske druesorter i Alsace under navnet “de syv søstre” samt den meget oversete “frække kusine”. Vi serverer også nogle Grand Cru udgaver af vinene + den champagnelignende Cremant d’Alsace. Og så har vi en lille overraskelse med.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet.

_________________

EFTERÅRETS OG VINTERENS VINE
- en inspiration til de franske vine i den kolde tid

Fredag 3. november 2017 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 400,- pr. couvert incl. en menu afstemt til et udvalg af vores vine.
Køb billet

Når vi kommer ind i den kolde tid, skifter vi ofte de lette vine ud med de fyldige. Vine vi kan servere, når vores køkken skifter stil, og hvor simreretter og kraftigt kød erstatter det lyse kød og de friske grøntsager. En tid hvor vi hygger, mens vi skutter os lidt under de lavere temperaturer.

Under denne smagning vil vi præsentere nogle af de nyheder, vi får hjem i efteråret, samt nogle af vores store klassikere. Både de konventionelle og biodynamiske vine. Vine fra vidt forskellige områder og fra vores små og håndplukkede producenter. Det hele ledsaget med en lille fortælling om menneskerne bag indholdet i flaskerne. Bispegården med Ulrikka, Jens og feerne får både mad og vin til at gå op i den højere enhed i Rådhuskælderen.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet.