Begivenheder


Goosmann Vin afholder og deltager løbende i vinsmagninger, winemakers dinners og andre vinrelaterede begivenheder. Se mere nedenfor om de kommende begivenheder og tidligere begivenheder.

KOMMENDE BEGIVENHEDER

Fredag, 10. maj kl. 18 - 22, Bistro Bispegården, Kalundborg
"Sommerens vine"  incl. menu kr. 495,- 
Lørdag, 1. juni, Helsingør Wine Valley
"Sommerens vine"

_______________________________________________________________________

TIDLIGERE BEGIVENHEDER (udvalgte)

NYTÅRSKUR 2019 
i vores lagerbutik Hareskovvej 19, 4400 Kalundborg
torsdag, den 10. januar 2019, kl. 16 - 18
Vi serverer et glas bobler, hvidvin eller rødvin, og det er et helt uformelt arrangement, hvor vi blot gerne vil mødes med vores kunder og sammen markere indgangen til et nyt år og sige tak for for et forrygende 2018.
Tag gerne dit gode humør, familien, vennen, kollegaen eller naboen med. Tilmelding ikke nødvendig. Vi glæder os til at se dig.

_________________

FEINSCHMECKERS DINNER
- når kun den bedste vin og gastronomi er god nok 
Fredag 26. oktober kl. 18:00 på Bistro Bispegaarden
Rådhuspladsen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg
kr. 650,- pr. couvert.
Du kan reservere plads ved at købe billet.
Vi arrangerer en aften med de bedste af vores vine ledsaget af en udsøgt middag fra Bistro Bispegaardens køkken.

Vi har udvalgt otte vine fra vores lagerbutik. Fra boblende velkomst til elegante hvidvine, til både de bløde og markante rødvine og endelig en dessertvin til at sætte punktum. Og vi når også ud i flere hjørner af den franske geografi.

Ved denne Feinschmeckers Dinner sætter vi oplevelsen og stemningen først og vininfor- mationerne vil komme i anden række - men vi skal nok sørge for, at du ved, hvad du nyder.

Læs mere

_________________

FORÅRETS OG SOMMERENS ROSÉVINE
- fransk rosé når det er bedst

Fredag 4. maj 2018 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 385,- pr. couvert incl. udvalgte rosévine og mad afstemt hertil
Køb billet

God rosé kan drikkes hele året. Men når foråret og sommeren puster sol og lun luft på os, kommer vi i roséhumør. Rosévin er meget mere end et modelune - det er vin som vi drikker mere og mere af. På terrassen, til maden, som aperitif. Som ledsager til desserter og chokolade. Og især fransk rosé bliver i disse år fremhævet som nogle af verdens bedste, fordi de kan alt.

Under denne smagning vil vi præsentere et udvalg af vores rosévine. Rosévin der er kælet for - både konventionelle og biodynamiske vine. Vine fra vidt forskellige områder og fra vores små og håndplukkede producenter. Det hele ledsaget med en lille fortælling om indholdet i flaskerne og menneskerne bag. Bispegården med Ulrikka, Jens og feerne får både mad og vin til at gå op i en højere enhed. Er vejret rigtig godt, kan vi nyde aperitif’en under det store træ i gården.

Der er kun 36 pladser. Vi ved, at billetterne bliver solgt hutigt, så skynd dig! Yderligere information: Goosmann Vin på tlf. 23 10 44 53 eller Bistro Bispegården på tlf. 59 52 21 30.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet. 

_________________

EN ALSACEAFTEN m/ NICOLAS & VALÉRIE WITTMANN
- Alsacevine fra Domaine Wittmann

Fredag 9. februar 2018 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 500,- pr. couvert incl. eksklusiv smagning af og fortælling om de
alsaciske druesorter af vinhusets mand og hustru.
Køb billet

Vi har igen fornøjelsen at invitere til smagning af Alsacevine fra Domaine Wittmann og gentager vores succesfulde 2017 Alsacesmagninger. Det er lykkedes os at lokke Nicolas Wittmann og hans hustru Valérie til Danmark til en lille eksklusiv smagning og kun for vores kunder. Wittmann er en af de bedste og ældste producenter i Alsace og sammen med Nicolas fortæller vi om vinene og en familie bag, som i ubrudt linie siden 1558 har leveret kvalitet i særklasse og er dermed blevet et af de mest respekterede vinhuse i Alsace.

Der er kun 26 pladser. Vi ved, at billetterne bliver solgt hutigt, så skynd dig og inden 2 februar 2018. Yderligere information: Goosmann Vin på tlf. 23 10 44 53 eller Bistro Bispegården på tlf. 59 52 21 30.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet. 

_________________
VINSMAGNING
- Alsacevine fra Domaine Wittmann

Fredag 29. september 2017 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 350,- pr. couvert incl. smagning af et stort udvalg af de Alsaciske druesorter ledsaget af de klassiske egnsretter.
Køb billet

Vi har igen fornøjelsen af at invitere til smagning af Alsacevine fra Domaine Wittmann og gentager sidste års store succes. Vi præsenterer en af de bedste og ældste producenter i Alsace og fortæller om vinene og en familie bag, som i ubrudt linie siden 1558 har leveret kvalitet i særklasse.

Det bliver igen en stor smagning - denne gang med fokus på årgangene 2015 og 2016 - hvor du kan sammenligne de klassiske druesorter i Alsace under navnet “de syv søstre” samt den meget oversete “frække kusine”. Vi serverer også nogle Grand Cru udgaver af vinene + den champagnelignende Cremant d’Alsace. Og så har vi en lille overraskelse med.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet.

_________________

EFTERÅRETS OG VINTERENS VINE
- en inspiration til de franske vine i den kolde tid

Fredag 3. november 2017 kl.18:00 på Bistro Bispegården
Rådhuskælderen, Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Kun kr. 400,- pr. couvert incl. en menu afstemt til et udvalg af vores vine.
Køb billet

Når vi kommer ind i den kolde tid, skifter vi ofte de lette vine ud med de fyldige. Vine vi kan servere, når vores køkken skifter stil, og hvor simreretter og kraftigt kød erstatter det lyse kød og de friske grøntsager. En tid hvor vi hygger, mens vi skutter os lidt under de lavere temperaturer.

Under denne smagning vil vi præsentere nogle af de nyheder, vi får hjem i efteråret, samt nogle af vores store klassikere. Både de konventionelle og biodynamiske vine. Vine fra vidt forskellige områder og fra vores små og håndplukkede producenter. Det hele ledsaget med en lille fortælling om menneskerne bag indholdet i flaskerne. Bispegården med Ulrikka, Jens og feerne får både mad og vin til at gå op i den højere enhed i Rådhuskælderen.

Begrænset antal pladser. Tilmelding sker ved køb af billet.