Om Goosmann Vin og ansigterne bag


Kvalitet og håndplukkede vine

I Goosmann Vin har vi specialiseret os i import og salg af nøje udvalgte kvalitetsvine fra Frankrig – først fra Alsace og Rhône men i dag også fra Bourgogne, Beaujolais, Bordeaux, Languedoc, Rousilllion og Gascogne. Vi leverer vin til private, virksomheder samt restauranter og detailforretninger. Det sker uden fordyrende mellemled, uigennemsigtige rabatordninger, store lagre og et for bredt sortiment, som presser priserne unødigt i vejret. Vi leverer til priser, hvor du er sikker på, at du altid får den højeste kvalitet til den bedste pris.

Vores største styrke er, at vi finder vine, hvor pris : kvalitets forholdet ligger i top og uden fordyrende mellemled. Vores kunder og kolleger anerkender os for dette. En anden styrke, vi bliver anerkendt for, er at vores smagsløg og vinviden ofte fører os hen til små og eksklusive nicheproduktioner, hvor vores kunder får en unik vin og en unik oplevelse - eks. vine, som kun kun produceres i 300 - 600 flasker.. Endelig bliver vi rost for vores åbenhed og integritet i en branche, som af og til kan virke meget uigennemskuelig. Vi er medlem af Foreningen af Danske Vinimportører.

Vores enkle filosofi er, at vi kun importerer vin fra mindre producenter, hvor vi kender mennesker og produktionsmetoderne godt, og vi skal altid kunne stå inde for kvaliteten. Vi leverer ofte vine, som ikke står på de danske hylder i forvejen. På den måde bringer vi nyt til danske vinelskere og gør vinoplevelsen til noget helt særligt. Vi gør dog gerne undtagelser, når vi oplever kvalitetsvine, som ikke er i masseproduktion - her samarbejder vi med andre, der deler vore syn på vin: vi vil give vores kunder en autentisk vinoplevelse.

Hvis du efterspørger vine fra andre lande eller distrikter, som vi normalt ikke har på lager, trækker vi på vores samarbejdspartnere. De har samme tilgang til kvalitet og kendskab til vinproducenterne, som vi selv flager.

Bag Goosmann Vin står vi - Hanne, Per-Henrik og Christoffer Goosmann. Hanne og Per-Henrik har efter mange års vinrejser og overvejelser om import taget udfordringen op i 2010. Vores udgangspunkt er, at vi driver vores import og vinhandel ved siden af vores hovedbeskæftigelse som hhv. sygeplejerske, kommunikationsrådgiver og studerende. Men vinens verden har altid optaget os, og for Per-Henriks vedkommende er det nu i 5. generation, at familien Goosmann beskæftiger sig med vinimport og vinhandel. Efter Christoffer er kommet med i forretningen, fokuserer vi nu også på yngre kunder, som sætter pris på kvalitetsvin.

Velkommen til Goosmann Vin. Vi glæder os til at dele vores oplevelser og glæde ved god vin med dig.

Hanne, Per-Henrik og Christoffer
 

Goosmann Vin
Casa Danica, Hareskovvej 19, 4400 Kalundborg


CVR 33185189

hp@goosmannvin.dk
23104453 / 40686010

Afhentning og lagerbutik: Casa Danica, Hareskovvej 19, 4400 Kalundborg
Afhentning: Kilevej 6 st tv, 2000 Frederiksberg