Handelsbetingelser


Bestilling

Bestilling af vin foregår via denne sides webshop. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Betingelser fremgår herunder.
Skulle du have specielle ønsker, er du altid velkommen til at afgive en ordre via e-mail eller telefon - Goosmann Vin vil i den forbindelse anmode om de samme oplysninger (navn, adresse, m.v.) som ved bestilling gennem webshoppen.
Særordrer og henvendelser om større mængder bedes ske ved e-mail eller telefonisk henvendelse.

Når du har bestilt din vin, får du en bekræftelse på bestillingen senest den først følgende hverdag med information om leveringstidspunkt og -sted.

Levering

Levering af vin foregår med en række transportfirmaer afhængig af leveringssted og kvantum. Levering direkte til døren med professionel transportør og uden risiko for ødelagte flasker

Du vil modtage din vin 3 - 5 hverdage fra din ordre er godkendt.

Afhentning & Smagning

Afhentning af din ordre kan foregå efter aftale. Vælger du "Afhentning" ved din bestilling, vil du blive kontaktet umiddelbart efter bestilling med nærmere information for afhentningstidspunktet.

Afhentning kan foregå:

Casa Danica, Hareskovvej 19
4400 Kalundborg
onsdage og torsdage, kl. 15.30-17.30 og lørdage 10:00 - 12:00 eller efter aftale

eller

Kilevej 6 st tv
2000 Frederiksberg
søndage, kl. 10.00-20.00

Bemærk, at ved afhentning på Frederiksberg kan der gå op mod 7 hverdage eller til næstfølgende weekend, forinden du kan afhente din vin. Dette skyldes transporttiden og håndteringen fra lageret til Frederiksberg. Afhentning af vine på Frederiksberg kan kun ske ved ordrer over kr. 300,- eller efter aftale. Ring 40686010 for nærmere aftale.

Betaling

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter.

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger. Sikring og godkendelse foretages af vores betalingsindløser Stripe. 

Du kan benytte følgende kort: Visa, MasterCard og American Express. 

Opkrævelse sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Ved afhentning forbeholder Goosmann Vin sig retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå udsolgte varer og prisændringer.

Retur og ombytningVi giver 14 dages retur- og ombytningsret. Du kan vælge en anden vin eller få pengene tilbage, eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger, såfremt du leverer vinen tilbage uskadt og i original emballage. Goosmann Vin vedstår ikke udgifter for returnering. Returnering kan ikke ske uden forudgående aftale, og skal være vedlagt kopi af købsfakturaen. Returnering og ombytning gælder ikke vine købt under ophørsudsalg eller under anden afgivelse af sidste salg.

Ønsker du at returnere en eller flere varer skal denne eller disse retuneres til:

Goosmann Vin I/S
Esbern Snaresvej 4, Ubby
DK 4490 Jerslev Sj.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank har Goosmann Vin brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, for at kunne tilbageføre refusion til dig. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Forbehold

Goosmann Vin tager forbehold for taste- og skrivefejl, inklusive fejl i anførte priser. Anførte lagringspotentiale kan variere og er vejledende.

Goosmann Vi tager forbehold for, at vores leverandører kan have udsolgt i de ønskede vine, ligesom vi tager forbehold for valutakursstigninger, generelle prisstigninger hos vores leverandører og prisstigninger på transport fra leverandør til Goosmann Vin og fra Goosmann Vin til vores kunder.
Vurderinger angivet fra Vivino er ikke foretaget af Goosmann Vin men uvildige brugere af tjenesten, hvorfor Goosmann Vin tager forbehold for ukorrekte angivelser på siden.

Fortrolighed

Alle oplysninger som Goosmann Vin måtte opgives i forbindelse med dit køb, herunder navn, adresse, telefonnummer m.m, behandles fortroligt og bruges udelukkende til håndtering af din bestilling, egen statistik og kundekontakt. Ingen af oplysningerne vidergives til trediemand. Goosmann Vin indhenter ingen yderligere oplysninger om vores kunder.

Privatlivpolitik

Vores behandling af dine personoplysninger

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder skal behandle og opbevare persondata. 
Vi har nedenfor beskrevet, hvordan vi lever op til Persondataforordningen og beskytter dine oplysninger. 

Når du køber vin hos os første gang beder vi om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail. Disse oplysninger behandler vi fortroligt og bruger dem udelukkende til din bestilling, intern salgsstatistik, samt kontakt med dig som kunde. I Goosmann Vin indhenter vi ikke oplysninger om dig fra andre steder og vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi indhenter ikke personoplysninger om vores kunder fra tredjepart - skulle det ske er vi forpligtet til forud at indhente samtykke fra vores kunder. Goosmann Vin benytter Google Analytics til optimering af kundernes købsoplevelse og processer. Informationer der vidergives af eller til Google sker i henhold til persondataforordningen.

Skulle du mod forventning ønske at stoppe samhandelen med Goosmann Vin, er vi forpligtet til at opbevare alle relevante regnskabsmæssige informationer i fem år i henhold til årsregnskabsloven.

Nyhedsbreve

På hjemmesiden www.goosmannvin.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev med nyheder om vin, gode tilbud og forskellige vinarrangementer.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du disse betingelser:
- Jeg accepterer, at Goosmann Vin gemmer mine oplysninger, så de kan kontakte mig via e-mail for at sende mig nyhedsbreve med informationer om produkter, tilbud og arrangementer.
- Jeg ved, at jeg til enhver tid kan afmelde mig nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til Goosmann Vin til hp@goosmannvin.dk

- Jeg er ved ovenstående informeret om, at Goosmann Vin ikke deler mine personoplysninger oplysninger med tredjepart.

Vi har indgået databehandleraftale med vores samarbejdspartnere, og dermed sikrer vi, at de også behandler alle personoplysninger i henhold til Persondataforordningen.