Vinsmagning


Vi har genoptaget vores vinsmagninger

Fra 1. august 2021 åbner vi igen for vores egne arrangementer og siger igen ja til at gennemføre smagninger ude i vinklubber, foreninger og virksomheder, ligesom vi deltager på vinfestivaler igen. Tag en snak med os om, hvordan vi fortsat kan hjælpe jer med at gennemføre smagninger, som I er trygge ved.

Indblik i og udsyn til vinens verden - vinsmagninger med indhold

Goosmann Vin afholder jævnligt vinsmagning for kunder og andre interesserede - eksempelvis med temaerne Alsace, Rhône, Bourgogne, Bordeaux og Languedoc - eller op og ned på økologisk vin. Du kan smage vine fra den enkelte region hvis du ønsker fordybelse, eller fra flere regioner for at smage på de franske vines diversitet. Valget er dit.

I Goosmann Vin arrangerer vi større vinsmagninger for firmaer, vinklubber og foreninger - også efter deres egne koncepter for vinsmagning. 
Novo Nordisk, Novozymes, Københavns Håndværkerlaug, Finanstilsynet, forskellige erhvervsforeninger og vinklubber er blandt nogle af de, som vi har afholdt vinsmagning hos.

Vi er også behjælpelige med at arrangere vinsmagninger af spanske og italienske vine fra vores samarbejdspartnere.
Vinsmagninger er fra 175,- kr./couvert ved min. 8 deltagere.
Kontakt os på tlf. 23104453 eller send en mail og hør nærmere om vores arrangementer og priser.
Ønsker du blot at smage den enkelte vin, har du spørgsmål, eller er du interesseret i en snak om vin, så har vi åben lagerbutik på vores adresse
Casa Danica, Hareskovvej 19, 4400 Kalundborg