Samarbejdspartnere


Goosmann Vin har udvalgt samarbejdspartnere, der ligesom vi er importører af kvalitetsvine - eller andre varer og ydelser - og har dybt kendskab til mennesker, holdninger og produktionsmetoder bag vin:

- Gode spanske vine finder du hos Ole Rømer og Søren Fogde i Importante Vin. Vi kan skaffe hele deres sortimentet af både traditionelle og nyskabende vine.

- Italienske vine finder du ved at kontakte os. Vi kan tilbyde vine fra La Bottega, som importerer fantastiske vine fra Toscana. Vi kan også tilbyde vine fra Chinque Stelle, som har et bredt sortiment i bedre italienske vine til fornuftige priser.

- Vi formidler også gerne vine fra Tyskland gennem en lille dansk importør CA Wine, som henter vine hjem fra to små producenter.

- Vi har også et samarbejde med La France, som forhandler en række franske specialiteter, delikatesser og udstyr til det franske køkken. Desuden udgiver La France et skønt frankofilt magasin af samme navn.

Vores samarbejde er præget af sparring og god dialog med fokus på vores kunders behov. I en tid, hvor vinproducenter verden over bliver økonomisk pressede og forsøger at gå på kompromis, og hvor mange indkøbere i de store danske vinfirmaer lader sig presse på både pris og kvalitet, er det vigtigt, at vores samarbejde med andre vinfirmaer bygger på tillid og faglig integritet. Kun på den måde kan vi sikre os, at ikke alene vores men også andre firmaers produkter lever op til vores krav til kvalitet og balance mellem pris og kvalitet.